Luotettavaa kotiapua Nurmeksessa ja lähialueilla

Ota yhteyttä

Tarvitsetko hengähdystaukoa tai kenties apua vanhempiesi kodinhoitoon? Irenen Kotiapu tarjoaa ratkaisuja arjen pyörittämiseen ammattitaidolla ja joustavasti. Oli kyseessä sitten kertaluontoinen avuntarve tai pidempiaikainen sopimus, pidämme huolen, että palvelumme räätälöidään juuri sinun tarpeisiisi. Yritys pyörii pääasiassa yhden ihmisen voimin, eli asioitte aina saman, tutun henkilön kanssa. Palvelemme Nurmeksen, Juuan ja Valtimon alueella.

Kotisiivousta ja muita palveluita arjen haasteisiin

Meiltä luonnistuvat erilaiset puhtaanapitopalvelut tavallisista viikkosiivouksista perusteellisempiin suur- ja muuttosiivouksiin. Myös ikkunoiden pesun voit jättää siivoojan huoleksi. Irenen Kotiapu tarjoaa ratkaisuja myös muihin arjen kiireisiin, kuten ruuanlaittoon ja leivontaan.

Meiltä onnistuvat kaupassa käynti ja juoksevien asioiden hoito, samoin kuin ulkoiluttaminen. Onko aika kortilla tai kodinhoito haastavaa mökkiolosuhteissa? Tarvitsetko lemmikille hoitajaa lomamatkan tai sairaalassa oleskelun vuoksi? 


Kissat, koirat ja kaikenkarvaiset jyrsijät voivat huoletta jäädä kotiin tarvittaessa, ja Irenen Kotiapu varmistaa, että palatessasi vastassa on iloinen ja terve lemmikki. Nurmeksen alueella kesäänsä viettäville mahdollistamme pienimuotoiset pyykinpesupalvelut. Kiireisille lapsiperheille voimme järjestää luotettavaa lastenhoitoapua tiukkoihin tilanteisiin. 

Luotettava henkilökohtainen avustaja

Tarvitsetko sinä tai läheisesi pidempiaikaista ja kokenutta henkilökohtaista avustajaa tukemaan arjen rutiinien pyörittämisessä? Hoidamme henkilökohtaisen avustajan tehtävät ammattitaitoisesti ja yksilöllisesti, juuri asiakkaan toiveiden mukaan. Tarjoamme monipuolisia kotiavun palveluita Valtimon, Nurmeksen ja Juuan alueella.

Useista palveluista saatava kotitalousvähennys kannattaa hyödyntää verotuksessa.

Siivouspalveluita myös yrityksille

Siivouspalveluihimme kuuluvat toimistorakennuksien liike- ja remonttisiivoukset. Autamme mielellämme viimeistelemään muuttosiivouksen tilanteissa, jotka vaativat ammattisiivoojaa. Kysy lisää myös muista toimistosiivouksen palveluista yrityksesi tarpeisiin.